Два реальных фидбека из мессенджеров, пришедшие в субботу с разницей в 15 минут. «Антон, спасибо огромное! Он невероятный, обалденно вкусный, никого угощать не буду, сама все выпью)))». «Как вас можно забыть, лучший производитель ликеров Удачи вам ». — Дамский угодник! , — подытожила Наташа. Надеюсь, она это про ликёр.
Приготуємо вам корпоративні подарунки на Новий рік. Ми виробляємо натуральні настоянки та лікери з фруктів, ягід, прянощів і коріння. Відповідально підходимо до процесу, робимо як для себе, не економимо на інгредієнтах. Настоянки готуються за класичною технологією щонайменше місяць, ми не використовуємо штучні прискорювачі — есенції, барвники або що там ще можна напхати в пляшку. Ми …
У чорної сливи непроста доля. Як у всіх інтелігентів. В епоху барного й алкогольного Відродження, яке почалося в Києві у 2014 році з відкриття бару «Можжевельник» на Подолі, настоянка на чорносливі стала нашим номером один. У «Можжевельнику» її пили відрами, та й в інших барах, з якими ми тоді працювали, відвідувачі не відставали. Зрозуміло, за …
Катайтеся відповідально
Фото: Nastyona Yarmosh.
На фото: Voevodka «Вишня».
Related Posts
Фидбеки
Два реальных фидбека из мессенджеров, пришедшие в субботу с разницей в 15 минут. «Антон, спасибо огромное! Он невероятный, обалденно вкусный, никого угощать не буду, сама все выпью)))». «Как вас можно забыть, лучший производитель ликеров Удачи вам ». — Дамский угодник! , — подытожила Наташа. Надеюсь, она это про ликёр.
Корпоративні подарунки
Приготуємо вам корпоративні подарунки на Новий рік. Ми виробляємо натуральні настоянки та лікери з фруктів, ягід, прянощів і коріння. Відповідально підходимо до процесу, робимо як для себе, не економимо на інгредієнтах. Настоянки готуються за класичною технологією щонайменше місяць, ми не використовуємо штучні прискорювачі — есенції, барвники або що там ще можна напхати в пляшку. Ми …
Burning men
Наш друг Єгор Трунов повернувся з фестивалю Burning Man, показав нам світлини двох кльових чоловіків з воєводкою і розповів про кожного.
Чорна слива на пенсії
У чорної сливи непроста доля. Як у всіх інтелігентів. В епоху барного й алкогольного Відродження, яке почалося в Києві у 2014 році з відкриття бару «Можжевельник» на Подолі, настоянка на чорносливі стала нашим номером один. У «Можжевельнику» її пили відрами, та й в інших барах, з якими ми тоді працювали, відвідувачі не відставали. Зрозуміло, за …